Despre noi

Faima şi prestigiul Nettuno sunt rezultatul celor peste patruzeci de ani paper writing service de experienţă în fabricarea produselor profesionale pentru curățarea şi întretinerea mâinilor. Nettuno oferă diferite tipuri de produse: paste, creme, geluri, săpunuri lichide, săpunuri bactericide și creme de protecție. Pentru fiecare linie au fost proiectate și perfecționate produse specifice pentru diferite utilizări. Calitatea înaltă a produselor noastre și excelentul raport calitate-preţ au permis Nettuno să se extindă cu succes în întreaga lume.

 

MBA Solution medadvice.net Store este Importator și distribuitor al produselor marca medadvice.net Store este Importator și distribuitor al produselor marca Nettuno in România.

essay writing website
 

POLITICA DE CALITATE

Obiectivul nostru este de a ne satisface mereu clienţii, depunând în mod constant eforturi pentru a ne imbunătăţii produsele și serviciile printr-un proces continuu de cercetare şi inovare. Ne angajăm să urmăm obiectivul nostru printr-un comportament care se bazează pe un nive writing service l ridicat de profesionalism și respect pentru normele aplicabile serviciilor oferite de compania noastră, atât în cadrul relațiilor interne cât şi a celor externe, cu clienții și furnizorii.

POLITICA DE MEDIU

Politica de mediu a NETTUNO, companie care produce si comercializeaza produse cosmetice de uz industrial, arată angajamentul managementului de a conduce activitățile de producție în conformitate cu principiile dezvoltării durabile și de protecție a sănătății omului și a resurselor mediului.